Ohjeita jumppaan tulijoille

Voit tulla kokeilemaan ensimmäistä jumppatuntia ilmaiseksi. Tutustumistunti onnistuu tunneilla, jolloin asiakaspalvelu on auki. Varaa paikka tutustumiskäynnille soittamalla.


Tuntiselitykset löydät täältä. Suurin osa tunneista sopii myös aloittelijoille, sillä tunneilla on mahdollisuus itse säädellä tunnin tehokkuutta välineiden tai vastusten avulla. Kerro kuitenkin ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa mukana tunnilla. Kerro samalla, jos sinulla on jokin rajoite mitä et voi tunnilla tehdä. Näin hän voi auttaa sinua alkuun paremmin ja ohjeistaa vaihtoehtoisia liikkeitä. Mukaan tarvitset jumppavarusteiden ja kenkien lisäksi hikipyyhkeen ja juomapullon.

Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja ja vähintaan jonkin liikunta-alan peruskoulutuksen saaneita ryhmäliikuntaohjaajia. Jokainen ohjaaja suunnittelee tuntinsa itse tietyn tuntisisällön mukaan ja näin ollen tunnit ovat persoonallisia ja ohjaajansa näköisiä. Samaa ohjelmarunkoa pidetään tunneilla keskimäärin 5-8 viikkoa riippuen tunnista.

Ryhmäliikuntatunneille varataan paikka etukäteen. Tunneille otetaan rajallinen määrä osallistujia, riippuen tunnin rakenteesta ja tarvittavista välineistä. Käytössämme on sähköinen varausjärjestelmä, joka toimii älykortille kirjatulla sähköpostiosoitteella (=käyttäjätunnus) ja salasanalla, jonka varausjärjestelmä sinulle lähettää sitten, kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut sisään järjestelmään. Salasanan muuttaminen onnistuu omien tietojen kautta.

Netin kautta varauksen voi tehdä ainoastaan, jos älykortilla on jumppaan oikeuttavaa tuotetta. Muuten varaukset puhelimitse tai paikan päältä. Tunnin peruuttaminen onnistuu myös netin kautta mutta viimeistään 4h ennen tunnin alkua (tämän jälkeen puhelimitse). Näin ehdimme saamaan tekstiviestillä tiedon viimehetkellä vapautuneesta paikasta mahdolliselle jonossa olijalle.Tunteja voit varata sen verran eteenpäin, kuin sinulla on kertoja tai aikaa kortillasi. Peruuttamattomasta tunnista lähtee automaattinen muistutus varausjärjestelmän kautta. Yksittäisistä unohduksista ei tule sanktiota mutta jos peruuttamattajättäminen on toistuvaa huomautuksista huolimatta, niin silloin kortilta vähennetään kertoja / aikaa.

Tunnille tulo kuitataan ovelta (koodi 2) eli samalla kun ovi aukeaa, niin järjestelmä kuittaa sinut tulleeksi tunnille. Peräkkäisen toisen tunnin kuittaus tapahtuu sisällä olevalta itsepalvelupäätteeltä. Tuolta päätteltä voit tarkistaa myös jäljellä olevat käyntikertasi tai korttisi voimassaolon. Näet myös illan tuntien vapaat paikat, jos päätätkin jäädä vielä toiselle tunnilla. Tulethan ajoissa tunnille. Ovi ei aukea eikä tuntia voi kuitata enää sen jälkeen kun tunti on alkanut.


Tervetuloa rohkeasti mukaan jumppaamaan !