Palvelut

Naisten liikuntakeskus Zenana on yksityinen liikunta- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Lahdessa.

Liikuntakeskus sijaitsee aivan Lahden keskustassa. Meiltä löytyy kuntosali ja ryhmäliikuntapalvelut naisille. Meille voit tulla juuri sellaisensa kuin olet, eikä sinun tarvitse sitoutua pitkiin jäsenyyksiin. Voit ostaa liikuntapalveluja juuri sen verran kuin haluat ja juuri niin, kuinka sinulle sopii.

Ryhmäliikuntatunneista löydät varmasti sinulle sopivimman tunnin, sillä valikoimassa on eritasoisia jumppia aloittelijoista edistyneisiin. Voit valita kehon ja mielen tunneista venyttelyn, kehonhuollon, joogan tai pilateksen, tulla nauttimaan rytmistä suositun zumban tai laviksen parissa, voit liikkua perinteisesti erilaisissa lihaskunto- step- spinning- tai aerobictunneilla sekä toiminnallisista tunneista löytyy core, kahvakuula ja crosstreeni tunnit.

Kuntosalilla voit harjoitella omatoimisesti ja omaan tahtiin ilman painostavaa kilpailuhenkeä. Laiteopastusta saat tarvittaessa silloin, kun asiakaspalvelumme on auki ja halutessasi räätälöimme sinulle oman kuntosaliohjelman ajan varauksella omien tavoitteiden mukaisesti.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!