Hierontaa

Hieronnalla on monia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Se rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja lievittää tehokkaasti lihaskireyksiä. Hieronnan vaikutuksesta verenkierto ja aineenvaihdunta lisääntyvät ja se auttaa myös poistamaan kehosta kuona-aineita.

Hieronta auttaa fyysisistä suorituksista palautumisessa sekä niihin valmistautumista ja edistää myös monista erilaisista vammoista ja tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista toipumista. Se on tärkeä osa esimerkiksi urheilijan säännöllistä kehonhuoltoa ja voi vaikuttaa urheilusuorituksiin positiivisesti. Myös ei-urheilevalle hieronnasta voi olla monenlaista apua.

Hieronta ennaltaehkäisee lihaskireyksien ja erilaisten vammojen syntymistä sekä lievittää jo syntyneitä lihaskireyksiä.Hieronta sopii mainiosti osaksi niin urheilijan, toimistotyöntekijän kuin eläkeläisenkin kehonhuoltoa. Voit saada tehokasta apua esimerkiksi päänsäryn, jännitysniskan, tenniskyynärpään, issiaksen tai penikkataudin aiheuttamiin vaivoihin sekä moniin muihin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin.

Hieronnan voimakkuus määräytyy myös asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Kaikki hoitoajat suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen ja toiveen mukaisesti. Kysy hierojalta Sinun tarpeellesi sopivaa aikaa tai hoitosarjaa. Jos sinulla on akuutti tulehdus tai olet sairaana tai kuumeessa, sinun ei tulisi mennä hierontaan. Muista myös aina kertoa hierojalle ennen hieronnan alkua, jos sinulla on jokin pitkäaikaissairaus.
Ajanvaraus: Asiakaspalvelu tai suoraan netistä


Avoinna: ma ja ke klo 9-17, ti ja to 10-18 ja pe 9-16Klassinen hieronta, jossa käytetään myös mobilisoivaa hierontaa sekä lihaskalvo- ja triggerpistekäsittelyä

Hierontahinnasto:

45 min. 40e

60 min. 50e

90 min. 70eKinesioteippaus hoidon yhteydessä 5 euroa
vain kinesioteippaus 15 euroa

Hoitoon sisältyy vapaaehtoinen ryhti- ja lihaskireystutkimus.