Kuntosali

Kuntosali:

Kuntosalilla voit harjoitella omatoimisesti joka päivä klo 6.00 - 22.30. Salilta on poistuttava ennen sulkemisaikaa, jolloin hälytys menee päälle. Salillamme on perinteiset painopakkalaitteet (mm.matrix, gym80, steelflex), joiden käyttöön opastamme tarittaessa, kun asiakaspalvelumme on auki. Lisäksi salillamme on tila, josta löytyy esimerkiksi senioriliikuntaan soveltuvat hydrauliset paineilma-laitteet.
Tarvittaessa varsinaisen laiteopastuksen ja henkilökohtaisen kuntosaliohjelman voit varata asiakaspalvelumme kautta.
Katso hinnasto.Ohjatut kuntosaliryhmät:
Tunti koostuu helposta alkulämmittelystä, kiertoharjoittelusta laitteissa, kierrosten välissä sykkeen kohotuksesta joko musiikintahtiin tai aerobisilla laitteilla sekä kevyestä loppuvenyttelystä. Sopii hyvin kuntosaliharjoittelua aloittavalle tai niille, jotka saavat kuntosaliharjoitteluun enemmän tehoa ohjaajan ja muun ryhmän avulla.

Oma ohjelma

Teemme halutessasi sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman omien toiveiden ja tavoitteiden mukaan.
Ohjelman tekoon tulee varata aika liikuntakeskuksesta (noin 1h). Aluksi kartoitamme Sinun tavoiteet ja mahdolliset fysiologiset ongelmat sekä mietitään ja sovitaan millaisella ohjelmalla aloitat harjoittelun. Tämän jälkeen testataan liikkeet, laitteiden säädöt sekä kokeillaan vastukset, joilla aloitat treenauksen. Ohjauksen jälkeen Sinulle tehdään Trainero-ohelmistoa käyttäen oma kuvallinen ja sanallinen ohjelma, jonka seuraaminen on helppoa.

Oman ohjelman tekeminen kannattaa ehdottomasti, jos et tunne saliharjoittelua. Ohjelman myötä harjoittelustasi tulee turvallista, tehokasta ja tavoitteellista sekä antaa Sinulle enemmän motivaatiota, kun tiedät mitä teet. Ohjelmaa kannatta pävittää säännöllisin väliajoin, jotta harjoittelusta tulee nousujohteista ja tuloksia tuottavaa.
Katso hinnasto.