UUSI YRITTÄJÄ ESITTÄYTYY

Share |
01.12.2017

Olen Satu Mänty, uusi yrittäjä aivan ihanassa naisten liikuntakeskus Zenanassa.
Olen toiminut viimeiset 25 vuotta pääasiassa farmasian alalla ja sielläkin jo yrittäjän roolissa kohta 8 vuotta.
Liikunta on aina kiehtonut minua. Kun näin ilmoituksen, että tämä liike on myytävänä, tartuin siihen heti.

Tämä on se juttu minulle. Varsinaista liikunta-alan koulutusta ei minulla ole, mutta kamppailupuolelta olen karatessa suorittanut mustan vyön. Osa onkin varmaan jo huomannut, että 1 tunti on tullut uutena kevään jumppaohjelmaan, eli kamppailutunti, jossa vahvasti tehdään koko vartalolla töitä, niin että hiki tulee.
Olen tässä salilla kaikissa rooleissa, siivoan, teen hallinnolliset asiat ja yritän opastaa kaikessa missä osaan.

Tuon oman perheeni myös vahvasti tähän mukaan, vanhin tyttäreni Nea tulee olemaan asiakaspalvelussa mukana ja ehkä ohjaamassakin. Nea on entinen kilpakarateka ja nyt on täysillä mukana fitness-tiimissä pyrkien kilpailemaan ko. lajissa. Nea opiskelee tällä hetkellä liiketaloutta. Toiseksi vanhin tytär Ria on pyörätuolissa ja hänetkin varmaan nähdään salilla silloin tällöin. Kolmas tytär Bess on kilpakarateka ja hänkin tulee olemaan mukana toiminnassa. Bess käy urheilulukiota ja tulee treenaamaan salilla aika usein. Nuorin tyttäristäni Peppi tullaan näkemään ainakin kesätöiden parissa. Aviomieheni Hannu toimii minun sparraajana ja vastaa mm. markkinoinnista ja varmistaa, että kaikki toimii. (Hannua ei salilla nähdä)

Intoa riittää ja ideoita on päässä, joita pikkuhiljaa alan toteuttamaan. Nykäiskää hihasta kiinni, jos jokin asia mietityttää. Palautetta saa ja pitääkin aina antaa. Yhdessä hyvä tulee

satu1.jpg

14.09.2018HIERONTA TARJOUKSIA
15.08.2018UUDEN ASIAKKAAN TARJOUS
03.08.2018UUSI HIEROJA ALOITTAA 6.8.2018
06.07.2018PT-PALVELUT SAATAVILLA
09.03.2018PALAUTEKYSELYN TULOKSIA!
05.01.2018TREENIPAIDAT JA-PYYHKEET
01.12.2017UUSI YRITTÄJÄ ESITTÄYTYY