PALAUTEKYSELYN TULOKSIA!

Share |
09.03.2018

Kiitos runsaasta palautteiden määrästä, mitä saimme. Siellä oli paljon hyviä ajatuksia ja rakentavia palautteita. Ruusuja ja risuja... On tärkeää tietää, mitä te asiakkaat olette asioista mieltä. Vain näin voimme kehittää toimintaa eteenpäin.
Tässä hieman yhteenvetoa palautteista. On mahdonta toteuttaa ihan sitä jokaisen omaa toivetta, mutta yritämme mahdollisuuksien mukaan niitä täyttää.

Tanssitunteja toivottiin kovasti lisää. Tällä hetkellä ohjaajatilanne tanssin saralla on vaan sellainen, että kevätkauden aikana on mahdollista järjestää aamu-Lavis keskiiviikkoisin sekä Zumba joka toinen keskiviikkoilta. Näillä näkymin saamme kesäksi tanssia joka viikko iltaan.

Lisää pumppia oli myös monen toiveissa. Ensi viikosta eteenpäin pumppia on ma-illassa sekä ke-aamussa. Lisätunti iltaan tulee toukokuun alusta alkaen, kun Mira palaa takaisin hommiin. Mira vetää ja tuurailee kesällä jonkin verran ja sitten syksystä enemmän.

Liiketoimintakaupan myötä Mari ei ota enää lisää tunteja. Mari vetää toistaiseksi ma-aamun coren sekä tiistain pilateksen.

Varausjärjestelmään tulee sellainen muutos, että jatkossa tunnin voi perua netin kautta kolmea tuntia ennen tunnin alkua ja sen jälkeen puhelimitse. Näin yritämme jatkossa välttää tuntia ennen alkua peruutukset. Toivomme, että varaatte niitä tunteja, mihin on aikomuskin osallistua. Monille tunneille on ollut vielä iltapäivästä paljonkin tulijoita, mutta sitten viime hetkellä varaukset tippuvat reilusti.

Olemme tehneet muutamia muutoksia lukujärjestykseen ensi viikosta alkaen palautteiden perusteella.
Ti 18.30 kehonhuolto/Nella
Ke 9.30 pumppi/Jenna, crossi jää toistaiseksi pois
To 17 totalbody/Mia, 18 spinning/Mia
Pe 10.30 seniorit/Mia
La 10 spinning/Jenna
Kaikille muuttuvan tunninvaranneille ilmoitetaan muutoksesta tekstiviestillä.

Suurempien muutosten tekeminen tässä vaiheessa kautta on haastavaa, koska kaikilla ohjaajilla on kalenterit täynnä eikä he pysty muuttamaan omia aikataulujaan. Menemme tällä ohjelmalla huhtikuun loppun asti. Jotain muutoksia voi vielä tulla toukokuulle, kun Mira palaa.
Kesä mennään taas kahdella lukujärjestyksellä ohjaajien lomien puitteissa juhannukseen asti ja siitä elokuulle.

T. Zenana väki

14.09.2018HIERONTA TARJOUKSIA
15.08.2018UUDEN ASIAKKAAN TARJOUS
03.08.2018UUSI HIEROJA ALOITTAA 6.8.2018
06.07.2018PT-PALVELUT SAATAVILLA
09.03.2018PALAUTEKYSELYN TULOKSIA!
05.01.2018TREENIPAIDAT JA-PYYHKEET
01.12.2017UUSI YRITTÄJÄ ESITTÄYTYY